Fraktretningslinjer

Fraktretningslinjer for Fragaia.no:

  1. Fraktkostnad: Fraktkostnaden for bestillinger på Fragaia.no er 59 kr.

  2. Gratis frakt: Vi tilbyr gratis frakt for bestillinger over 799 kr. Dersom verdien av varene i handlekurven din overstiger 799 kr, vil fraktgebyret automatisk bli fjernet ved utsjekking.

  3. Leveringstid: Forventet leveringstid er 1-5 virkedager. Vi vil gjøre vårt beste for å sende ut bestillingen din så raskt som mulig etter at betalingen er mottatt. Leveringstiden kan variere avhengig av leveringssted og andre faktorer utenfor vår kontroll.

  4. Leveringsmetode: Vi bruker Bring som  leverandør for å sikre at bestillingene blir levert trygt og raskt.

  5. Sporingsinformasjon: Når bestillingen din er sendt, vil du motta en bekreftelses-e-post som inkluderer sporingsinformasjon. Du kan bruke denne informasjonen til å følge med på leveransen av pakken din.

  6. Leveringsadresse: Vennligst sørg for å oppgi korrekt leveringsadresse når du legger inn bestillingen. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende levering som følge av unøyaktig eller ufullstendig adresseinformasjon.

  7. Forsinkede leveranser: I tilfelle uforutsette forsinkelser i leveringen, for eksempel ekstreme værforhold eller andre uforutsette hendelser, vil vi gjøre vårt beste for å informere deg om situasjonen og holde deg oppdatert om leveringstiden.

Vi håper at disse fraktretningslinjene gir deg den nødvendige informasjonen om frakt og levering på Fragaia.no. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha.