Om oss

 

Velkommen til fragaia.no, din pålitelige kilde for kvalitets helsekostprodukter og velværeartikler. Vi er dedikert til å tilby et bredt utvalg av produkter som støtter din helse og livsstil.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å inspirere og hjelpe våre kunder til å oppnå en sunn og balansert livsstil gjennom tilgang til naturlige og høykvalitets helsekostprodukter. Vi tror på kraften i naturen og ønsker å tilby produkter som kan bidra til ditt velvære på en naturlig og bærekraftig måte.

Vårt utvalg

På fragaia.no finner du et omfattende utvalg av produkter som er nøye utvalgt for å møte dine behov. Vi tilbyr alt fra kosttilskudd og supermat til økologisk mat, naturlig hudpleie, urter og mye mer.

Våre verdier

  • Kvalitet: Vi er opptatt av å tilby produkter av høyeste kvalitet, fri for kunstige tilsetningsstoffer og unødvendige kjemikalier. Vi samarbeider med pålitelige produsenter som deler våre verdier og som følger strenge kvalitetsstandarder.

  • Kundetilfredshet: Vi setter våre kunder først og streber etter å gi enestående kundeservice. Vi er alltid her for å hjelpe og veilede deg, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger og spørsmål.

  • Bærekraft: Vi er opptatt av miljøet og bærekraftig praksis. Vi jobber aktivt med å redusere vår påvirkning på planeten ved å velge produkter og emballasje med omsorg, samt å støtte miljøvennlige initiativer.

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg! Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på følgende måter:

  • Besøksadresse: Hakon Aasbøs veg 4, 4276 Veavågen, Norge
  • E-post: post@fragaia.no

Vi takker deg for at du valgte fragaia.no som din kilde til helsekostprodukter og ser frem til å hjelpe deg på veien mot en sunnere livsstil!